🌟 Spannend nieuws! Maak kennis met onze nieuwe samenwerking voor verbeterde revalidatie en bewegingscoaching 🌟

Ik ben verheugd om een samenwerking aan te kondigen tussen onze praktijk en beweegcoach Lieven De Veirman van Ichinyo uit Tremelo. Samen zorgen we voor functionele benadering van revalidatie en beweging om u ongeëvenaarde zorg en ondersteuning te bieden.

Door onze kwaliteiten en kennis te bundelen en nauw samen te werken worden het herstellen van een blessure en de heropbouw van uithouding, kracht en flexibiliteit gecombineerd tot een persoonlijk plan afgestemd op jouw specifieke noden, uitdagingen en doelen.

Dit is hoe het werkt:

1️⃣ Uitgebreide evaluatie: We voeren een grondige evaluatie uit, rekening houdend met uw medische geschiedenis en fysieke mogelijkheden. Deze beoordeling vormt de basis voor een gepersonaliseerd revalidatieplan.

2️⃣ Gepersonaliseerde revalidatie: We ontwerpen gerichte revalidatieprogramma's om aan uw unieke behoeften te voldoen. We begeleiden u door middel van oefeningen en technieken gericht op het verbeteren van de mobiliteit, het verminderen van pijn en het herstellen van een optimale functie (uithouding, kracht en flexibiliteit).

3️⃣ Aangepaste bewegingscoaching: In samenwerking met de kinesitherapeut creëert onze ervaren personal trainer een geïndividualiseerd programma dat uw revalidatietraject aanvult. Beter bewegen (kracht en flexibiliteit) en het volhouden van goed bewegen (uithouding), we passen elke oefening aan uw vaardigheden en doelen aan.

4️⃣ Voortdurende monitoring en aanpassing: We monitoren voortdurend uw voortgang en maken onderweg de nodige aanpassingen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u altijd veilig en effectief vooruitgaat.

💪 Voordelen van deze samenwerking:

🌟 Uitgebreide zorg: elk aspect van uw fitness en revalidatie wordt aangepakt, wat leidt tot betere resultaten en een verbeterd gevoel van welzijn.

🌟 Veiligheid en vertrouwen: Oefen met vertrouwen, wetende dat uw programma is afgestemd op uw specifieke behoeften en wordt geleid door professionals die prioriteit geven aan uw veiligheid.

🌟 Sneller herstel: Onze naadloze integratie van revalidatie- en beweegtraining vergemakkelijkt een sneller en soepeler herstel, waardoor u mobiliteit en kracht efficiënt kunt herwinnen.

🌟 Denken op lange termijn: We voorzien u van de tools, kennis en ondersteuning die nodig zijn om uw gezondheid te behouden en toekomstige blessures te voorkomen, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor beter bewegen op de lange termijn.

Ga met ons mee op deze reis naar optimale fitheid en verbeterde kwaliteit van leven. Neem vandaag nog contact met ons op om onze revolutionaire samenwerking uit de eerste hand te ervaren en uw ware potentieel te ontdekken.

×