ICOONE bij Koen Bogaerts

In de praktijk van Koen Bogaerts gebruiken we geavanceerde technieken
om jouw huid op een natuurlijke wijze te verjongen.

 


Wat is Icoone laser behandeling?

Deze behandeling is een combinatie van verschillende behandelprogramma’s voor gezicht- en lichaamsbehandelingen die zijn ontworpen om zelfs de meest moeilijke huidproblemen, pijnloos en effectief te behandelen. Dit voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

-5.6 cm bewezen omtrekvermindering 

80 % verbetering op bodycontouring 

Zichtbaar jonger uiterlijk 

  Complete behandeling voor huidverjonging

  Ontspannen gevoel

  100% natuurlijk, pijnloos en veilig

 

Hoe werkt het? 

De icoone® is een niet-chirurgisch en pijnloze behandeling waarbij we gebruik maken van een mechanische bindweefselmassage voor lichaam, gelaat en hals. Dit in combinatie met led 650nm en laser 915nm die mechanische stimulaties veroorzaken. De vetcellen die diep onderhuids liggen absorberen de laser waardoor deze vloeibaar worden.

De celwand wordt doorlaatbaar door het led licht waardoor het vloeibaar vet getransporteerd wordt naar de lever via de bloedvaten. In de lever worden de vloeibare vetten omgezet naar een verbrandingsstof.

Het vrijgemaakte vet wordt extra afgevoerd door de bindweefselmassage, lymfedrainage waardoor deze in het lymfesysteem terecht komen en snel afgevoerd kan worden.

De bindweefselmassage geeft de huid meer zuurstof en voedingsstoffen waardoor de celstofwisseling verbetert. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt voor versteviging en vermindering van rimpels.


 

ICOONE Laser

De Icoone® beschikt als enige over de gepatenteerde roboderm® technologie waarbij we specifiek werken op het bindweefsel, met respect voor dit weefsel. Het roboderm® systeem is een nieuwe manier om de huid te behandelen. Het resultaat is direct zichtbaar door dat er 21600 microstimulatie per minuut wordt vrijgegeven.

 

De behandeling is o.a. geschikt voor

ANTI-CELLULITE 

ANTI-AGING 

COUNTOURVERBETERING 

  HUIDVERSTEVIGING

  LIFTEN VAN GEZICHT & DECOLLETÉ

  THERAPEUTISCHE PIJNVERLICHTING


 

Interesse?

Maak snel uw afspraak met Koen Bogaerts
en ervaar de voordelen van Kinesitherapie!

×